Voor wie ?

Iedereen heeft, af en toe óf geregeld, te maken met lichamelijke klachten of onbalans. Het lichaam geeft daarmee iets aan. Een energetisch healer is geen arts. Als je twijfelt aan de aard van je klachten, zorg dan altijd dat je een arts raadpleegt om een aantal medische oorzaken uit te sluiten.
Wel kan ik je ondersteunen in de klachten die je ervaart. Een herstelde balans bijvoorbeeld maakt dat iemand zich uiteindelijk al beter voelt ook al is hij medisch gezien nog ziek. Je kunt dus, ongeacht de situatie waar je je in bevindt, geholpen worden om je beter en energieker te voelen en daarbij vooral acceptatie te vinden bij dat wat er speelt.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie bekijken we welke vorm het beste bij jou past. Hierbij kun je denken aan een aantal coachinggesprekken of een (energetische) massage om de disbalans te herstellen.

Ook bij de onderstaande klachten is er, altijd, een oplossing te vinden om beter met je gevoelens, emoties e.d. om te gaan.

  • Stress, door bijv. een relatiebreuk, scheiding, familiaire sfeer, ontslag e.d.
  • Faalangst
  • Rouwverwerking (indien gewenst is dit incl. een fotoreading van de overledene)

Mocht je je in het bovenstaande herkennen, dan kan ik je daarbij de weg wijzen en handvatten aanreiken waarmee jezelf positief en energieker verder kan. Is dit jouw Solutions for Happyness?

 

Sluit Menu