Over Ryanne

Ik ben Ryanne Robbemond. Naast een echte levensgenieter mét rugzak, geboren met een sterk ontwikkelt zesde zintuig.

Als kind was ik vooral altijd al heel gevoelig en ‘anders’ dan anderen, ook al was ik mezelf daar toen nog niet bewust van. Belangrijk in mijn ontwikkeling is vooral de acceptatie van mijn naasten geweest, die me de ruimte hebben gegeven te zijn wie ik ben. Het was ook mijn familie die, als vanzelfsprekend, mijn uitspraken en voorspellingen, als vanzelfsprekend zagen. Deze benadering heeft mij altijd met beide benen op de grond gehouden en daarmee mijn gevoeligheid niet als iets ‘onnatuurlijks’ neergezet.

In mijn tienerjaren kwam er een bijzondere vrouw op mijn pad. Haar gave heeft mij, én mijn ouders, geholpen de weg over spiritualiteit te bewandelen. Hierdoor kreeg ik de ruimte om mij verder te ontwikkelen, mijn ervaringen te delen en daarbij stap voor stap mijn mooie gereedschapskist, genaamd het zesde zintuig, te ontdekken.

Zoals iedere reis, heeft ook mijn reis obstakels gekend. En nog. In de ontdekkingsreis die ik, tot nu toe, heb afgelegd, heb ik een aantal uitdagende levenslessen gehad. Deze ervaringen hebben me wijsheid gebracht om anders te leren kijken. Ze hebben me gemaakt tot wie ik nu ben.

Door alle ervaringen ben ik op zoek gegaan naar mezelf. Deze reis naar binnen heb ik gemaakt, mede door diverse cursussen en opleidingen te volgen. Deze hulplijnen hebben mij uiteindelijk meer bewust gemaakt van het feit dat, wat ik voel en weet, niet uit een boek te leren is. Het is een geboren gave, om te koesteren. En waarmee ik andere mensen kan en mag helpen op hun ontdekkingsreis.

De afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring op gedaan met:

  • Coaching
  • Life style changing
  • (foto) Readings
  • Energetische healing
  • Reiki
  • Tarot

Nu is de tijd aangebroken om mijn diensten openbaar aan te bieden voor diegene die daar behoefte aan heeft.

Sluit Menu